За нас

"ВАНКО97" ЕООД

snimka-vania-ofis“Фирма ВАНКО 97 ЕООД е създадена през 1997 г. за целите на търговията, представителството и приложните технологии в областта на селското и горско стопанство, ландшафтът и екологията. Екипът от специалисти е разработил стратегия за проектиране, прилагане и директни продажби на серията суперабсорбенти ТЕРАУЕТ, чиито представител е за България, Румъния, Русия, Молдова, Македония, Сърбия и Украйна.

През 2002 г. фирма ВАНКО 97 ЕООД учреди организация с нестопанска цел, която концентрира своите усилия в областта на екологичното земеделие, рекултивационните мероприятия и възстановяващи природата дейности. Набляга се на реализацията на проекти за премахване щетите от човешка дейност и природни бедствия, както и за осъществяване на земеделски мероприятия по производството на екологично чисти продукти и обучение на работна ръка по технологиите за прилагане на ТЕРАУЕТ-продуктите в горепосочените области.

Фирма ВАНКО 97 ЕООД е регистрирала търговската марка ТЕРАУЕТ във възложените й територии. Извършени са също всички задължителни тестове за легализирането и търговските права на гамата продукти на производителя и потвърждение за токсикологичната безвредност на продукта.